Bröd

Baguette glutenfri

Majsstärkelse, vatten, modifierad tapiokastärkelse, fullkornsrismjöl, surdegspulver (rismjöl), rapsolja, jäst, krossade psylliumfrö, salt, potatisfiber, fruktsocker, mjölkpulver (laktosfri), f...

Levain/övriga

Vatten, VETEMJÖL, vetesurdeg (VETEMJÖL och vatten), DURUMVETEMJÖL, GRAHAMSMJÖL, salt, maltsirap (KORN), jäst. Kan innehålla spår av nötter. EKO: Nej. ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: Bakat i Uppland, ...

Frukostbröd Solros Rustik

Vetemjöl (KRAV), vatten, surdeg av råg (KRAV), grahamsmjöl (KRAV), solroskärnor (EKO), kronmaltextrakt (EKO), salt, rapsolja (EKO), jäst, emulgeringsmedel (E491) EKO: JA ALLERGEN: GLUTEN LEVERANT...

Frukostbröd Lant Rustik

Vetemjöl (KRAV), vatten, surdeg av fullkornsråg (KRAV), sirap(KRAV), salt, rapsolja (eko), jäst, emulgeringsmedel (E491), maltmjöl av korn. EKO: JA ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: DELIFRANCE VIA MARTIN &...

Rågfralla / Stockholm

Vetemjöl (askorbinsyra), rågsurdeg, mältad hel dinkel, honung, jäst och salt. EKO: JA ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: Dessert & Choklad

Levain / Stockholm

Vetemjöl (askorbinsyra, amylas, maltmjöl av vete), vatten, vit surdeg, jäst, salt. EKO: (en del av vetemjölet), vit surdeg ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: Dessert & Choklad

Croissant / Stockholm

Vetemjöl (askorbinsyra, amylas, maltmjöl av vete), ägg, mjölk, smör, socker, salt, jäst. EKO: Ägg ALLERGEN: GLUTEN, ÄGG, MJÖLKPROTEIN, LAKTOS, ÄGG BAGERI: Dessert & Choklad

Hör av dig om du har frågor:
hej@barista.se