Bröd

Scones/ Stockholm

Vetemjöl, mjölk, smör, socker, ägg,  salt, bakpulver EKO: NEJ ALLERGEN: GLUTEN, MJÖLKPROTEIN, LAKTOS, ÄGG BAGERI: Dessert & Choklad

Scones/Malmö

Mjölk, smör, vetemjöl, grahamsmjöl, bakpulver, salt, ljus sirap ALLERGENER: GLUTEN, MJÖLKPROTEIN, LAKTOS

Pumpabräck/Frölunda

Vetemjöl, vatten, pumpakärnor, rågmjöl, linfrö, solroskärnor, jäst, vetegluten, quinoafrö, salt, vetesurdeg, socker, emulgeringsmedel E472e, druvsocker, psyllium, enzym (bärare vete), vegetabilisk olja raps, Kan innehålla spår av: ägg, mjölk, hasselnötter, valnötter och mandel. EKO: Nej ALLERGENER: GLUTEN. (KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ÄGG, MJÖLK, HASSELNÖTTER, VALNÖTTER

Baguette glutenfri

Majsstärkelse, vatten, modifierad tapiokastärkelse, fullkornsrismjöl, surdegspulver (rismjöl), rapsolja, jäst, krossade psylliumfrö, salt, potatisfiber, fruktsocker, mjölkpulver (laktosfri), förtjockningsmedel (E464, E412) och bambufiber. EKO: NEJ ALLERGENER: MJÖLKPROTEIN PRODUCENT: Findus via Martin och servera.

Pannkakor

Skumjölk, vetemjöl, ägg, rapsolja, skummjölkspulver, salt med jod. Rapsolja till stekning. EKO: JA. Kravmärkt ALLERGENER: GLUTEN, MJÖLKPROTEIN, LAKTOS, ÄGG PRODUCENT: KUNGSÖRNEN VIA MARTIN & SERVERA

Mjuk tortilla

Vetemjöl (65%), vatten, rapsolja, fuktighetsbevarandemedel (E422), salt, emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E202, E282), vetegluten, bakpulver (E500), syra (citronsyra), förtjockningsmedel (E415). EKO: NEJ ALLERGENER: GLUTEN BAGERI: SANTA MARIA VIA MARTIN & SERVERA

Levain grov/övriga

Vatten, vetemjöl, rågmjöl, surdeg av råg 7% (rågmjöl och vatten), krossad råg, durumvete, linfrö, hirs, mörk kornmalt, salt. EKO: Nej ALLERGEN: GLUTEN. Kan innehålla MANDEL, SESAMFRÖ och NÖTTER BAGERI: DÉLIFRANCE VIA MARTIN & SERVERA

Bagel Vallmo

Vetemjöl, vatten, durumvetemjöl, vallmofrö blått (5%), rapsolja, maltextrakt av mältade och mosade korn, jäst, salt, vetegluten, druvsocker, maltmjöl av korn. EKO: NEJ ALLERGENER: GLUTEN, KORN BAGERI: SCHULSTAD VIA MARTIN & SERVERA

TOR-bröd/övriga

Vetemjöl, vatten, linfrö, sesamfrö, salt, jäst, malt av korn EKO: NEJ ALLERGEN: GLUTEN (KAN INNEHÅLLA SPÅR AV NÖTTER, ÄGG, SOJA, MJÖLK) BAGERI: Vaasan via Martin & Servera

Rågfralla / Göteborg

Vetemjöl special, vatten, vetesurdeg och havssalt EKO:  Inväntar info. Närproducerat. ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: Da Matteo

Vetefralla / Göteborg

Vetemjöl special, vatten, vetesurdeg, havssalt EKO:  Inväntar info. Närproducerat. ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: Da Matteo

Tunnbröd

Vetemjöl, vatten, sirap vetegluten, vetestärkelse, rapsolja, salt, emulgeringsmedel (solroslecitin), kryddor (fänkål), jäst, bakpulver (hjorthornssalt), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), enzym. EKO: KRAVMÄRKT ALLERGEN: GLUTEN LEVERANTÖR: POLARBRÖD VIA MARTIN & SERVERA

Levain/övriga

Vatten, VETEMJÖL, vetesurdeg (VETEMJÖL och vatten), DURUMVETEMJÖL, GRAHAMSMJÖL, salt, maltsirap (KORN), jäst. Kan innehålla spår av nötter. EKO: Nej. ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: Bakat i Uppland, SE för Martin & Servera AB

Vetefralla / Lund

Vetemjöl, vatten, vetesurdeg, durumvetemjöl, grahamsmjöl, bagerisikt (rågmjöl, vetemjöl), salt, jäst, matolja. EKO: Nej. ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: ST Jakobs Stenugnsbageri

Croissant / Lund

Vatten, milka, jäst, vetemjöl, socker, salt EKO: Nej. ALLERGEN: GLUTEN, MJÖLKPROTEIN, LAKTOS BAGERI: ST Jakobs Stenugnsbageri

Frukostbröd Solros Rustik

Vetemjöl (KRAV), vatten, surdeg av råg (KRAV), grahamsmjöl (KRAV), solroskärnor (EKO), kronmaltextrakt (EKO), salt, rapsolja (EKO), jäst, emulgeringsmedel (E491) EKO: JA ALLERGEN: GLUTEN LEVERANTÖR: DELIFRANCE VIA MARTIN & SERVERA

Frukostbröd Lant Rustik

Vetemjöl (KRAV), vatten, surdeg av fullkornsråg (KRAV), sirap(KRAV), salt, rapsolja (eko), jäst, emulgeringsmedel (E491), maltmjöl av korn. EKO: JA ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: DELIFRANCE VIA MARTIN & SERVERA  

Croissant / Malmö

Vetemjöl, socker, smör, salt EKO: JA. Allt utom salt ALLERGEN: GLUTEN, MJÖLKPROTEIN, LAKTOS BAGERI: Organic Bakery

Pumpabulle / Malmö

Pumpafrö, vetemjöl, rågsur, rågmjöl, vatten, jäst, salt EKO: JA. Allt utom salt ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: Organic Bakery

Rågfralla / Stockholm

Vetemjöl (askorbinsyra), rågsurdeg, mältad hel dinkel, honung, jäst och salt. EKO: JA ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: Dessert & Choklad

Levain / Stockholm

Vetemjöl (askorbinsyra, amylas, maltmjöl av vete), vatten, vit surdeg, jäst, salt. EKO: (en del av vetemjölet), vit surdeg ALLERGEN: GLUTEN BAGERI: Dessert & Choklad

Croissant / Stockholm

Vetemjöl (askorbinsyra, amylas, maltmjöl av vete), ägg, mjölk, smör, socker, salt, jäst. EKO: Ägg ALLERGEN: GLUTEN, ÄGG, MJÖLKPROTEIN, LAKTOS, ÄGG BAGERI: Dessert & Choklad

Hör av dig om du har frågor:
hej@barista.se